<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=168556230390840&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
aof-logo-white.png

olje-gass-leverandorindustri

 

 

Gratis kompetanseheving for deg som jobber innen olje-, gass- og leverandørindustrien!

 

Kom sterkere tilbake til hverdagen med kurs fra AOF Norge.

I vår har Regjeringen og Stortinget bevilget store beløp til bransjeprogrammene via Kompetanse Norge. Formålet er å bidra til kompetanseheving basert på hva bedrifter og ansatte etterspør.

Nå kan du som er jobber innen olje-, gass- og leverandørindustrien sikre deg kompetanseheving og videreutvikling helt kostnadsfritt. Dette gjelder også for deg som er helt eller delvis permittert eller arbeidsledig.

 

Hvilke kurs kan man ta?

AOF tilbyr kurs innen følgende kategori:


1. Teorikurs til fagprøven

For mange er teorien det skumleste med å ta fagbrev. Med teorikurs fra AOF Norge lærer du både den nødvendige teorien og hvordan du best formidler den under eksamen.

 

Vi tilbyr følgende fag:

 

2. Yrkenorsk

Er det virkelig gratis?

Ja! Kursavgiften i sin helhet dekkes av Kompetanse Norge.

 

Hvem kan ta ta disse kursene?

Dette kurset tilbys gratis for deg som jobber innen Olje-, gass og leverandørindustrien. Bransjeprogrammet skal bidra til kompetansepåfyll for personell i denne bransjen som er ledige, permitterte eller trenger faglig påfyll. Kurset tilbys i hele landet og settes opp i virtuelt klasserom der du logger deg på via din PC/ipad.

 

Når kan du ta kurs?

Bransjeprogrammene skal i første omgang løpe ut 2020, og helt ut året kan permitterte delta uten å miste dagpengene fra NAV. Vi anbefaler at du søker tidlig, siden plassene er begrenset og de første kursene starter allerede i juni 2020.

 

Ta kontakt med oss for mer informasjon:

Tlf: 23 06 12 50
E-post: aofnorge@aof.no