aof-logo-white.png

aof-online-kompetanseheving-speilvendt2 (1)

 

Kom sterkere tilbake med online-kurs

Det var neppe mange av oss som så for seg at et virus plutselig skulle snu landet på hodet.
AOF Norge ønsker å gjøre vårt for å bidra til at ventetiden skal gå litt fortere og at du skal komme sterkere tilbake. Husk også at i hele 2020 kan permitterte delta på kurs uten å miste dagpenger fra NAV.

Derfor har vi flyttet alle våre kurs og studier til nettet. 

AOF Norge kan tilby:

 

Gratis kurs for deg i reiselivsnæringen

Nå kan du som er jobber innen reiseliv sikre deg kompetanseheving og videreutvikling helt kostnadsfritt. Dette gjelder også for deg som er helt eller delvis permittert eller arbeidsledig. 

Se gratis kurs for deg i reiselivsnæringen

 

Fagskolen AOF Norge

Fagskolen AOF Norge har nå lagt over alle klasser i virtuelle klasserom inntil vi kan ønske studentene velkommen tilbake til de mange studiestedene våre. Opptak og rekruttering til alle våre studier innenfor helse, oppvekst og HMS går som normalt ved alle våre studiesteder. 

Se vårt fagskoletilbud

 

Teori til fagprøven

Planlegger du å avlegge teorieksamen før fagprøven, kan det være smart å få litt studiehjelp i forkant. I tillegg til de allerede nettbaserte salgskursene, har vi nå gjort alle klasserommene virtuelle. Følg undervisningen slik du ellers ville gjort, bare over video-stream. Kurs begynner fortløpende i hele landet.

Se alle teorikurs til fagprøven

OBS: Kurs merket «Nettkurs» kan tas fra hvor som helst – når som helst. Kurs med en stedsspesifikk lokasjon som normalt sett foregår i klasserom, vil gå på nett så lenge virusutbruddet er en utfordring, men vil deretter flyttes til klasserom når alt er tilbake til normalen.

 

Smittevernrutiner med fokus på COVID-19

AOF Norge tilbyr flere kurs der du kan lære om koronaviruset og smittevernrutiner. Dersom du jobber i helsetjenesten, i barnehage eller på skole er disse kursene aktuelle for deg. 

Se kurset om smittevern i befolkningen

Se kurset om smittevern i 1-til-1 behandling

Se kurset for smittevern i skoletrinn 1-7

Se kurset for smittevern i barnehage

Se kurset om smittevern i befolkningen

Se kurset om smitterenhold

 

Andre helsefagkurs

I tillegg til kurs som spesifikt omhandler COVID-19 har vi også flyttet andre helsefagskurs til nettet. 

Se kurset for ansatte innen helse-og omsorgsfag

Se kurset om yrkesnorsk i helsesektoren

 

Studiekompetanse på nett

Om du mangler generell eller spesiell studiekompetanse, kan du fikse karakterene du trenger for å komme inn på drømmestudiet. Enten det er norsk, matematikk eller biologi, kan du studere fagene du har behov for hjemme fra din egen stue. NB: Selve eksamen er ikke inkludert, men krever påmelding som privatist.

Se alle online kurs for studiekompetanse
OBS: Se etter underoverskriftene «Studiekompetanse Generell» eller «Studiekompetanse Spesiell».
 

Helse, miljø og sikkerhet (HMS)

Er du verneombud, leder eller rett og slett interessert i arbeidsmiljø og sikkerhet? Dette kan være den perfekte anledningen til å ta det 40-timers grunnkurset, HMS for ledere (som er obligatorisk for alle ledere i Norge) eller et av de andre HMS-kursene. Vi legger til mange nye kurs på dette feltet, sjekk gjerne innom ofte.

Se alle våre online HMS-kurs

OBS: Se etter underoverskriften «Helse miljø og sikkerhet».

 

Skreddersydde engelskkurs

Nå er våre engelskkurs flyttet inn i virtuelle klasserom. Målet med våre engelskkurs er å øke ditt profesjonelle ordforråd og å gi deg mulighet til aktivt å praktisere språket innenfor de områdene som du jobber med til daglig. Våre kurs er skreddersydde og kurslengden bestemmer du selv.

Se våre online språkkurs

 

Voksenpedagogikk

Dette er et kurs for deg som til daglig underviser voksne, men som trenger litt faglig påfyll om underviserrollen, og hvilke aspekter som omhandler rollen som voksenunderviser.

Se våre online kurs om voksenpedagogikk

 

Arbeidsmiljøskolering

Temadager fra Arbeidsmiljøskolen er nå tilgjengelige på nett for medlemmer og tillitsvalgte. I mai avholdes to kurs: Kommunikasjon og samarbeid (11. mai) og Organisasjon og ledelse (12. mai). 

Se online kurs om kommunikasjon og samarbeid

Se online kurs om organisasjon og ledelse

 

 

Spørsmål?
Ta kontakt med oss på telefon/e-post:

Tlf: 23 06 12 50
E-post: aofnorge@aof.no