aof-logo-white.png

ta-nettkurs-aof-norge

Kom sterkere tilbake med online kurs

Det var neppe mange av oss som så for seg at et virus plutselig skulle snu landet på hodet. Mens du sitter hjemme og venter på klarsignal om at ting kan begynne igjen – ikke få panikk! Tiden kan i det minste brukes til noe fornuftig.

AOF Norge tilbyr en rekke online kurs, og vi har også ledige plasser på kursene Teori til fagprøven, som vanligvis gjøres i klasserom.


Enten du vil ha noe ekstra å skilte med for å unngå permittering, trenger studiekompetanse for å komme inn på drømmestudiet, eller vil stille sterkere som jobbsøker om du (bank i bordet) skulle miste jobben du har, kan nettkurs bidra til å heve kompetansen din. 


Om du tidligere har slitt med å finne ledige øyeblikk for å prioritere kompetanseheving – kanskje finnes det et bittelite hell i uhellet?


Her er kursene vi tilbyr:

Teori til fagprøven

Planlegger du å avlegge teorieksamen før fagprøven, kan det være smart å få litt studiehjelp i forkant. I tillegg til de allerede nettbaserte salgs-kursene, har vi nå gjort alle klasserommene digitale. Følg undervisningen slik du ellers ville gjort, bare over video-stream. 

 

Det er fortsatt ledige plasser for kursene som begynner fortløpende i hele landet.

Se alle teorikurs til fagprøven

OBS: Kurs merket «Nettkurs» kan tas fra hvor som helst – når som helst. Kurs med en stedsspesifikk lokasjon som normalt sett foregår i klasserom, vil gå på nett så lenge virusutbruddet er en utfordring, men vil deretter flyttes til klasserom når alt er tilbake til normalen.

 

Studiekompetanse på nett

Om du mangler generell eller spesiell studiekompetanse, kan du fikse karakterene du trenger for å komme inn på drømmestudiet. Enten det er norsk, matematikk eller biologi, kan du studere fagene du har behov for hjemme fra din egen stue. 

NB: Selve eksamen er ikke inkludert, men krever påmelding som privatist.

Se alle online kurs for studiekompetanse

OBS: Se etter underoverskriftene «Studiekompetanse Generell» eller «Studiekompetanse Spesiell».
 

Helse, miljø og sikkerhet (HMS)

Er du verneombud, leder eller rett og slett interessert i arbeidsmiljø og sikkerhet? Dette kan være den perfekte anledningen til å ta det 40-timers grunnkurset, HMS for ledere (som er obligatorisk for alle ledere i Norge) eller et av de andre HMS-kursene. 

Kanskje ikke så relevant for hjemmekontor – men veldig viktig når du er tilbake på jobb.

Se alle våre online HMS-kurs

OBS: Se etter underoverskriften «Helse miljø og sikkerhet».

 

 

Spørsmål?
Ta kontakt med oss på telefon/e-post:

Tlf: 23 06 12 50
E-post: aofnorge@aof.no