aof-logo-white.png

iStock-1213470247

Bedriftsintern opplæring med offentlig finansiering 

Har dine ansatte bruk for kompetanseheving? Vi hjelper deg å gripe sjansen!

 

Skreddersydde kurs


Bedriftsintern opplæring (BIO)

I forbindelse med koronakrisen har nasjonale og fylkeskommunale myndigheter bevilget ekstra midler til bedriftsintern opplæring (BIO). Regjeringen har også endret reglene for dagpenger slik at også permitterte ansatte kan ta del i kurs og opplæring uten å miste dagpengene sine. Dette gjelder ut 2020.

Formålet med ordningen er å hjelpe bedrifter som er rammet av koronasituasjonen ved å styrke bedriftenes omstillings- og konkurranseevne. 

Ordningen driftes gjennom fylkeskommunene og du kan finne mer informasjon på nettsidene til din fylkeskommune (se listen nederst på denne siden). 

Studieforbundet AOF Norge ønsker å gjøre det vi kan for å hjelpe bedrifter å benytte seg av denne ordningen. Vi kan hjelpe deg med å:

  1. Lage et skreddersydd undervisningsopplegg:
    Dette kan enten være basert på våre eksisterende online kurs eller noe som er unikt tilpasset nettopp din bedrift. Våre kurs dekker tematikk som blant annet helsefag, oppvekstfag, service og samferdsel, restaurant- og matfag, salgsfaget og HMS. 

  2. Søke støtte fra din fylkeskommune:
    Søknadsprosessen kan være komplisert og noe ressurskrevende, men rådgiverne hos AOF har lang erfaring med å sette sammen slike søknader. Det er bedriften selv som må sende inn søknaden, men vi kan sette den sammen for deg.

  3. Gjennomføre kurs og opplæring:
    Vi gjennomfører kurs på nett for dine ansatte.

 

Her finner du mer informasjon om BIO-ordningen fra din fylkeskommune:

 

Sett opp kurs som ikke eksisterer ennå

Mens størsteparten av de skreddersydde kursene handler om å sette opp varianter av det som allerede finnes i katalogen, har du også mulighet til å be AOF om å danne et helt nytt kurs for deg.

Vi er en stor organisasjon med et veldig bredt kompetansefelt, og har i tillegg et stort nettverk utenfor organisasjonen som vi kan benytte oss av ved behov.

Har du nok deltakere i bedriften din, er det bare å ta kontakt, så finner vi noen som kan det du trenger kunnskap om. 

 

 

Ta kontakt med oss for mer informasjon:

Tlf: 23 06 12 50
E-post: aofnorge@aof.no